“Be who you are, not who the world wants you to be.”

– Unknown

Coaching

Personen in hun waarde laten en hen ontwikkelen in de richting die bij hen past, met daarbij focus op drijfveren, intrinsieke motivatie en energieniveau. Succesvol door de laagdrempelige, doortastende en ongedwongen manier waarop vertrouwen wordt gekregen en verbinding wordt gelegd.

Leidinggevende en medewerkers worden begeleid en gecoacht door een StiR geaccrediteerd coach die tevens HR adviseur is. Hiermee worden de bedrijfsdoelen, als de wensen van het individu op één lijn gebracht. Er wordt gecoacht op een praktische resultaatgerichte manier met oog voor alle geldende belangen, van zowel werkgever als werknemer.

Voor aanvang van een coachingstraject vindt altijd een tripartiet gesprek plaats met werkgever en werknemer, om de doelen over en weer duidelijk af te stemmen.

Management coaching

Voor zowel startende leidinggevende als leidinggevende die zich graag verder willen ontwikkelingen. Coaching stelt je in staat de behoefte van het team en de persoonlijke drijfveren binnen het team nog beter inzichtelijk te krijgen, om zodoende het maximale uit je medewerkers te halen en groei te realiseren

Coaching stimuleert tot verdere persoonlijke ontwikkeling met als resultaat: 

  • Bewustwording van je leiderschapsstijl en deze aanpassen aan de behoefte van het team
  • Bevordering van de onderlinge samenwerking van het team
  • Focus aanbrengen in het team
  • Medewerkers begeleiden bij veranderprocessen
  • Vertrouwen op je kracht als leidinggevende
  • Meer arbeidsvreugde binnen het team
Coaching helpende hand

Individuele coaching

Coaching helpt u bij het in kaart brengen van wat u wilt en hoe u dat kunt bereiken. Het maakt u effectiever, doelgerichter en laat u sterker in uw schoenen staan.

Coaching spiegelt en geeft inzicht in uw eigen reacties, drijfveren en overtuigingen.

 

 

 

StiR Erkend Coach StiR Erkend Coach